Skip to main content
Yolanda Martínez Pedraza va estar la premiada amb 3.000 per gastar al nostre comerç santcugatenc, dins de la campanya ‘Creiem en Sant Cugat’

La veïna de Sant Cugat i clienta dels nostres establiments, Yolanda Martínez Pedraza va ser la guanyadora de 3.000 euros del sorteig que va fer el Banc Sabadell amb la campanya Creiem en Sant Cugat. La butlleta guanyadora es va validar al nostre comerç Sant Cugat Fruits, situat al carrer Castillejos i on es va fer el lliurement del xec, el passat dimarts 22 de juliol.

 

foto-2-282777

La premiada va expressar mostres d’agraïment als responsables del Banc Sabadell per haver impulsat aquesta campanya comercial.  Martínez va explicar que «compartiré el premi amb la família i també en destinaré una part a alguna entitat benèfica». La guanyadora haurà de gastar els 3.000 euros en un sol dia als comerços de Sant Cugat. El nostre punt de venda Sant Cugat Fruits és un establiment tradicional de Sant Cugat que porta obert 35 anys a la ciutat.

L’objectiu de la campanya era el de dinamitzar els comerços de la ciutat i s’havia de fer durant tot el mes de juny. L’acte de l’entrega del premi es va a Sant Cugat Fruits i va comptar amb la presència del tinent d’alcalde d’Economia, Empresa, Ocupació i Comerç, Carles Brugarolas, la directora de zona de Sant Cugat de Banc Sabadell, Judit Invers, i el director de la oficina principal de Banc Sabadell a Sant Cugat, Alfons Blanco junt amb el Fundador de la nostra botiga Juan Morales Bedmar.

Sant Cugat va estar un dels municipis de Catalunya escollits pel Banc Sabadell per participar a la campanya. En total es va fer a 35 ciutats de l’Estat espanyol. Des de l’entitat financera es va explicar que no es va dubtar a l’hora d’escollir Sant Cugat, on el Banc té la seva seu central i també on es va obrir la primera oficina de l’entitat.

Des de Sant Cugat Fruits estem molt orgullosos d’haver participat en aquesta iniciativa per part de l’entitat bancaria i molt contents pero haver tingut el plaer de donar la butlleta guanyadora.